Runebergin tortut (gluteeniton ja munaton)

Runebergin tortut (gluteeniton ja munaton)

💙150g voita
💙1/2dl sokeria
💙1/2dl fariinisokeria
💙3dl Alppro jogurtti
💙n.1dl Myllärin gluteeniton kaurajauho
💙n.2dl gluteeniton tumma jauhoseos
💙n. 1dl mantelirouhetta
💙1,5tl leivinjauhe
💙ripaus kardemummaa
💙1,5dl kuohukermaa
💙Koristeeksi vadelmahilloa ja tomusokeria+vettä

Sekoitin ensin sulatetun voin, sokerit ja jogurtin. Kuivat aineet sekoitin keskenään ja sekoitin niitä ja kuohukermaa muiden aineiden sekaan. Paistoin 200 asteessa n. 20min ja annoin jäähtyä hetken ennen kumoamista ja koristelua. Käytin muffinssipeltiä paistamiseen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Gluteeniton puolukkapiirakka

Peltidonitsit